• تاریخ : ۲۶ام اردیبهشت ۱۳۹۷
  • موضوع : خبری

مواد لازم برای تزئین ووپی پای ها

  • شیر  ۲ ق غ
  • پودر شکر
  • اسپرینکل

طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی

دمای فر را بر روی ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید تا گرم شود. کف سینی فر را با کاغذ آغشته به روغن بپوشانید. بکینگ پودر، نمک و ارد را با هم مخلوط کنید و به کنار بگذارید.

شکر قهوه ای، روغن قنادی و پودر شیر توت فرنگی را بخوبی با هم مخلوط کنید تا حالت خرزده ریزه بگیرند. سپس تخم مرغ و سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید تا مخلوط یکدست شود و سپس خامه را نیز اضافه بکنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

جوش شیرین را هم به خمیر به دست آمده اضافه کنید و هم بزنید و سپس مخلوط ارد را هم اضافه کنید و با سرعت پایین به هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را سپس درون قیف با ماسوره ساده و سر بزرگ بریزید و خمیرها را به اندازه دایره های ۵ سانتی متری روی سینی و با فاصله قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار بدهید تا بپزند و دورشان کمی طلایی بشود.

اما برای تهیه کرم میانی تمام مواد را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. از خامه فر گرفته می توانید به جای کرم کره برای پر کردن بین کیک ها استفاده کنید.

شیر را در کاسه کوچک بریزید و یک قاشق پودر شکر به آن اضافه کنید و باز به هم بزنید تا غلظت مناسب را پیدا کند و بتواند از ماسوره قف رد شود.

مخلوطشکر و شیر را درون قیفی که ماسوره ساده و باریک دارد بریزید و طرح مورد نظر را روی ووپی پای ها بکشید و سپس آنها درون کاسه ی اسپرینکل بزنید تا خطوطی که کشیده بودید با اسپرینکل پوشانده شود و اضافه ها را با تکان دادن کیک به کاسه برگردانید.

 

طرز تهیه ووپی پای توت فرنگی

 نکات تکمیلی در مورد ووپی پای توت فرنگی

ووپی پای توت فرنگی جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۵ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
ووپی پای توت فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .


» همچنین بخوانید :

طرز تهیه پای بروکلی آلمانی با طعمی جدید و خوشمزه

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما